Synthesis. Repertorium Homeopathicum Syntheticum. Deel
  • Synthesis. Repertorium Homeopathicum Syntheticum. Deel

Synthesis. Repertorium Homeopathicum Syntheticum. Deel

€36.70
Tax included

Synthesis is het uitgebreide repertorium van Kent, verbonden aan het homeopathische software programma Radar. Radar is ontstaan in de vroege jaren tachtig en Synthesis heeft daarin vanaf het eerste begin centraal gestaan. Elke nieuwe versie is het resultaat geweest van duizenden uren werk van vele toegewijde mensen.

Quantity

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Namens iedereen die zich verenigd heeft om met gezamelijke inspanning deze eerste gedrukte uitgave van Synthesis tot stand te brengen, zijn wij verheugd om u ons project voor te stellen. Synthesis is niet alleen het laatste repertorium uit een lange reeks, maar consolideert ook een van de meest opzienbarende homeopathische projecten van deze eeuw.

Synthesis is het uitgebreide repertorium van Kent, verbonden aan het homeopathische software programma Radar. Radar is ontstaan in de vroege jaren tachtig en Synthesis heeft daarin vanaf het eerste begin centraal gestaan. Elke nieuwe versie is het resultaat geweest van duizenden uren werk van vele toegewijde mensen. Synthesis is uitgebreid met addities, maar slehts met een toename van 15 to 30% bij elke stap. Wij geloven dat deze politiek de sleutel is van de uitzonderlijke kwaliteit van ons repertorium. Elke versie van Synthesis werd miljoenen keren gebruikt door toonaangevende homeopaten in hun dagelijkse praktijk voordat het gebruikt werd om een nieuwe editie samen te stellen.

Dr. Frederik Schroyens

Het repertorium is altijd een onmisbaar hulpmiddel in mijn praktijk geweest. Bij andere beroepen mag de afwezigheid van boeken wijzen op een grote hoeveelheid kennis en ervaring, bij een homeopaat wijst dit slechts op onkunde. Het is bijna onmogelijk om slechts een pagina te onthouden. Door het repertorium continu te gebruiken zal men zich veel kunnen herinneren, zelfs volledige rubrieken. Omdat men bepaalde rubrieken vaak raadpleegt zal men min of meer intuïtief weten of bijvoorbeeld de middelen Phosphorus, Arsenicum, etc. hierin aanwezig zijn of niet. Toch komt het maar zelden voor dat ik een casus beslis, zonder het repertorium in te zien, zelfs na meer dan dertig jaar ervaring.

Het gebruik van en kennis over het repertorium is daarom ook een essentieel onderdeel van mijn homeopathische lessen.

Alonisos

9789074456036

Data sheet

Auteur
Schroyens F.
Editeur
LUTRA

Specific References

New

Comments (0)

No customer reviews for the moment.