Reduced price! Maan Kalender 2020 - voeding, relaties, tuinieren, gezondheid View larger

Maan Kalender 2020 - voeding, relaties, tuinieren, gezondheid

9789082125726

HESS - VAN KLAVEREN Marjanne

New product

Astrologische wetenswaardigheden over Voeding, Relaties, tuin en gezondheid.Deze kalender bestaat sinds 2006 en wordt al meer dan 10 jaar, over de hele wereld gelezen door mensen die ook regelmatig met Marjanne corresponderen. Wat de kalender interessant maakt zijn de onderwerpen, die gebaseerd zijn op waarnemingen en samenwerking met collega-auteurs over de hele wereld. De onderwerpen z...

More details

14,29 €

-5%

15,05 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 100,00

More info

Astrologische wetenswaardigheden over Voeding, Relaties, tuin en gezondheid.

Deze kalender bestaat sinds 2006 en wordt al meer dan 10 jaar, over de hele wereld gelezen door mensen die ook regelmatig met Marjanne corresponderen. Wat de kalender interessant maakt zijn de onderwerpen, die gebaseerd zijn op waarnemingen en samenwerking met collega-auteurs over de hele wereld. De onderwerpen zijn maan wetenswaardigheden over de tuin, voeding, gezondheid en relaties. In de loop der jaren heeft Marjanne ook haar kennis van de kruiden geneeswijzen, Astrologie en Astronomie in deze kalender verwerkt. Al deze informatie weet zij op een heel toegankelijke manier te beschrijven zodat het voor iedereen makkelijk te volgen is.

Dagelijks worden iconen afgebeeld van de maanfasen, de bijbehorende dierenriem tekens, zon- en maansverduisteringen, de blauwe maan en de periode waarin meteorenshows aan de hemel verschijnen en wat wel/niet aan te raden is op de bewuste dag. Daarnaast beschrijft ze elke dag de dag kwaliteit, voedingskwaliteit, het element van de dag, het lichaamsdeel en orgaansysteem vermeld.

Data sheet

Auteur HESS - VAN KLAVEREN Marjanne
Rayon Astrology
Editeur Maankalenders.com
Published 2019
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Ba Zi - Astrology