New Reduced price! Maan Kalender 2021 - Voeding, relaties, tuinieren, gezondheid View larger

Maan Kalender 2021 - Voeding, relaties, tuinieren, gezondheid

9789082125788

HESS - VAN KLAVEREN Marjanne

New product

Dit is De MaanKalender van Marjanne Hess van Klaveren die al ruim 15 jaar bestaat, en is ook de meest populaire maankalender in Nederland en België. Op verzoek van veel mensen is de Maankalender nu op A5 (14,8 x 21 cm) formaat in boekvorm gedrukt, omdat de meeste mensen de blaadjes er niet uitscheuren en weggooien. Het is dus geen scheurblok meer. De Maankalender is voor velen een waarde...

More details

14,29 €

-5%

15,05 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 100,00

More info

De Maankalender 2021 van Marjanne Hess van Klaveren.

Dit is De MaanKalender van Marjanne Hess van Klaveren die al ruim 15 jaar bestaat, en is ook de meest populaire maankalender in Nederland en België. Op verzoek van veel mensen is de Maankalender nu op A5 (14,8 x 21 cm) formaat in boekvorm gedrukt, omdat de meeste mensen de blaadjes er niet uitscheuren en weggooien. Het is dus geen scheurblok meer. De Maankalender is voor velen een waardevol naslagwerk geworden.

De onderwerpen in de maankalender 2021 zijn o.a. de 72 seizoenen in de natuur, informatie om je gezondheid in de gaten te houden, naar school gaan en studie en te veel om hier op te noemen. De afbeeldingen van de dierenriem zijn dit jaar de dierenriembeelden, de sterrenbeelden zoals aan de hemel afgebeeld. Ook het schema van de Rustig-aan-Dagen is opgenomen. Onderaan de pagina is ruimte voor persoonlijke notities die je kunt maken van je persoonlijke observaties. Verder is alles in de kalender aanwezig zoals dagelijks de iconen voor de beste dagen en nieuwtjes.

Veel plezier met deze MaanKalender,

Marjanne Hess van Klaveren

Data sheet

Auteur HESS - VAN KLAVEREN Marjanne
Editeur Maankalenders.com
Published 2020
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Ba Zi - Astrology