Reduced price! De helende kracht van chakra's View larger

De helende kracht van chakra's

9789069636788

DALE Cyndi

New product

Chakra's - de energiecentra in ieder van ons - vormen de sleutels tot ons vermogen om op spirituele wijze te handelen. Door te werken met spirituele energievelden kunnen we leren blokkades op te heffen en meer in harmonie met onszelf te leven. Chakratherapeute Cyndi Dale introduceert in haar nieuwste boek een revolutionair systeem dat zij energy mapping noemt en waarmee we stap voor stap...

More details

This product is no longer in stock

26,84 €

-5%

28,25 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 100,00

More info

Chakra's - de energiecentra in ieder van ons - vormen de sleutels tot ons vermogen om op spirituele wijze te handelen. Door te werken met spirituele energievelden kunnen we leren blokkades op te heffen en meer in harmonie met onszelf te leven. Chakratherapeute Cyndi Dale introduceert in haar nieuwste boek een revolutionair systeem dat zij energy mapping noemt en waarmee we stap voor stap de oorzaken van iedere hapering in onze energie kunnen opsporen en aanpakken.

Energieblokkades kunnen zich bijvoorbeeld manifesteren als stress, verwarring, verslaving, gebrek aan zelfvertrouwen, geld- en relatieproblemen, depressies, en chronische pijn of ziekte. Door het toepassen van Cyndi Dale's systeem is een structurele aanpak van problemen voor iedereen mogelijk.

Data sheet

Auteur DALE Cyndi
Rayon Energetic therapies
Editeur ALTAMIRA BECHT
Published 2005
Pages 445
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

9 other products in the same category:

Energetic therapies