Satas Edition Reduced price! Cyriax I, II et III - Orthopedische geneeskunde in theorie en praktijk View larger

Cyriax I, II et III - Orthopedische geneeskunde in theorie en praktijk

CYRIAXNLSET

DE CONINCK Steven, ROSSAERT Jan, CLAEYS Jan

New product

CYRIAX VOLUME I, II et III
Orthopedische Geneeskunde Cyriax biedt een basiswaarde aan die zijn actualiteit nooit zal verliezen, hoe hoog men ook klimt op de holistische ladder. Wij hopen U dan ook op een veilige manier te kunnen begeleiden op uw Cyriaxpad.

More details

51,89 €

-5%

54,62 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 50,00

More info

"Orthopedische Geneeskunde Cyriax" is door de jaren heen een vast begrip geworden in de medische wereld. Vandaag klinkt "Cyriax" wellicht zeer bekend, maar, kunnen we daaruit ook afleiden dat de inhoud achter deze naam evenzeer gekend is?

Wanneer men geconfronteerd wordt met weke delenletsels van het bewegingsapparaat en men op een adequate manier een diagnose wil bereiken en een behandeling wil instellen, dan is een gedetailleerde kennis van de Cyriaxmethode een absolute basisvereiste. Men kan zelfs stellen dat, binnen de grote waaier van huidige onderzoeks- en behandelsystemen, het moeilijk is om een globale aanpak na te streven zonder daarbij te beschikken over een degelijk inzicht in het locaal (dis)functioneren van het locomotorisch stelsel. Het is de bedoeling van de auteurs om u, via deze drie boeken, een beter inzicht te geven in de diagnostische en therapeutische procedures zoals voorgesteld door Dr. Cyriax.

Dit wordt op een zeer logische manier naar voor gebracht met vnl. veel aandacht voor nieuwe praktische details. Kortom: welke vragen worden er gesteld in de anamnese, wat kan men afleiden uit de antwoorden, hoe voert men op een efficiënte manier een klinisch onderzoek uit, welke palpatie- en tenslotte welke behandeltechnieken kunnen we toepassen? Helaas wordt "Cyriax" al te vaak en te oppervlakkig gekoppeld aan diepe dwarse frictie en lange hefboomtechnieken terwijl de diepere waarde zich vooral afspeelt op een doorgedreven differentiaaldiagnostisch vlak.

Orthopedische Geneeskunde Cyriax biedt een basiswaarde aan die zijn actualiteit nooit zal verliezen, hoe hoog men ook klimt op de holistische ladder. Wij hopen U dan ook op een veilige manier te kunnen begeleiden op uw Cyriaxpad.

Data sheet

Rayon Osteopathy
Auteur DE CONINCK Steven, ROSSAERT Jan, CLAEYS Jan
Editeur SATAS
Published 1999
Pages 487
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

Osteopathy