Reduced price! Een gezonde zaak - Zakelijke adviezen voor de therapeutenpraktijk View larger

Een gezonde zaak - Zakelijke adviezen voor de therapeutenpraktijk

9789080736450

VAN VELDHUIZEN Wim

New product

Het opzetten van een praktijk is voor veel studenten in de natuurlijke geneeswijzen een van de weinige mogelijkheden om iets met hun opleiding te gaan doen. Helaas is er tijdens de studie dikwijls niet voldoende nagedacht over de zakelijke kant van de praktijkvoering. Als de aankomende therapeut zich wil gaan vestigen, moet er ineens ook aandacht gegeven worden aan regels en wetten waar ...

More details

7,50 €

-70%

25,00 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 50,00

More info

Het opzetten van een praktijk is voor veel studenten in de natuurlijke geneeswijzen een van de weinige mogelijkheden om iets met hun opleiding te gaan doen. Helaas is er tijdens de studie dikwijls niet voldoende nagedacht over de zakelijke kant van de praktijkvoering. Als de aankomende therapeut zich wil gaan vestigen, moet er ineens ook aandacht gegeven worden aan regels en wetten waar een therapeutenpraktijk aan moet voldoen. Gelukkig zijn er bedrijven en instellingen die startende ondernemers, en dus ook startende therapeuten, kunnen adviseren. Maar voor therapeuten in de natuurlijke gezondheidszorg blijkt de drempel om daar aan te kloppen nogal eens te hoog. Kennis van de zakelijke kant s een onmisbare factor voor het succes en de continuïteit van de praktijk. Een Gezonde Zaak kan hierbij van steun zijn.

Nog voordat er met een praktijk van start gegaan kan worden moeten er veel belangrijke keuzes gemaakt worden, die bepalend zijn voor de manier waarop gewerkt gaat worden: alleen of samen met een collega een praktijk voeren, de rechtsvorm, de locatie, en natuurlijk de keuzes die het financiële plaatje betreffen. Het is beter hier vooraf over na te denken en een goed ondernemingsplan op te stellen.

Ook voor therapeuten die al een tijdje bezig zijn, en nog vragen hebben op zakelijk gebied kan een investering in Een Gezonde Zaak op zijn plaats zijn. Ben ik wel voldoende verzekerd? Kom ik in aanmerking voor zelfstandigenaftrek bij de belasting? Is er een beroepsvereniging die voor mij en mijn therapievorm iets kan betekenen?

Op veel van deze vragen is in dit boek een antwoord te vinden.

Data sheet

Auteur VAN VELDHUIZEN Wim
Editeur MARCOS UITGEVERIJ
Published 2004
Pages 207
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Products at 70%