Reduced price! Leven met een borderline persoonlijkheidsstoornis View larger

Leven met een borderline persoonlijkheidsstoornis

9789031335633

GIESEN-BLOO Josephine

New product

Heb je moeite om het evenwicht in je leven te bewaren? Ben je geneigd de zaken nogal zwart-wit te zien en kun je niet goed tegen stress? Worden je relaties gekenmerkt door een opeenvolging van pieken en dalen? Heb je last van stemmingswisselingen, impulsiviteit en gevoelens van leegte? Dit zijn allemaal klachten die passen bij een borderline persoonlijkheidsstoornis. Mensen met deze stoo...

More details

16,58 €

-5%

17,45 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 100,00

More info

Heb je moeite om het evenwicht in je leven te bewaren? Ben je geneigd de zaken nogal zwart-wit te zien en kun je niet goed tegen stress? Worden je relaties gekenmerkt door een opeenvolging van pieken en dalen? Heb je last van stemmingswisselingen, impulsiviteit en gevoelens van leegte? Dit zijn allemaal klachten die passen bij een borderline persoonlijkheidsstoornis. Mensen met deze stoornis ervaren het leven vaak als erg zwaar en het kan jaren duren voordat bij hen de juiste diagnose wordt gesteld.

Met de informatie in dit boek kun je kijken of jouw klachten misschien onder de noemer 'borderline' vallen. De heldere beschrijvingen van verschillende therapieën helpen je vervolgens in je zoektocht naar hulp en een voor jou geschikte behandeling om zo de kwaliteit van je leven te verbeteren. Het resultaat van een therapie hangt sterk van je eigen inzet en motivatie af. De realistische praktijkvoorbeelden in dit boek bereiden je voor op tegenslagen tijdens de behandeling en vormen zo een steun in de rug om de behandeling - ook bij teleurstellingen -voort te zetten.

Dit boek is met name geschreven voor mensen die aan de borderline persoonlijkheidsstoornis lijden. Het is ook een waardevol hulpmiddel voor mensen die op een constructieve manier willen omgaan met iemand in hun (naaste) omgeving met borderline. Door de actuele informatie en de vele voorbeelden uit de praktijk vormt dit boek bovendien een bron van inspiratie voor de hulpverlener.

Data sheet

Auteur GIESEN-BLOO Josephine
Editeur BOHN, STAFLEU, VAN LOGHUM
Published 2005
Pages 128
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Psychology