Reduced price! Zhigong Qigong, Kracht en rust uit het verre oosten, De eenvoudige weg naar gezondheid en vitaliteit View larger

Zhigong Qigong, Kracht en rust uit het verre oosten, De eenvoudige weg naar gezondheid en vitaliteit

DVDZHINENG

HERING Anne

New product

DVD - Het lichaam met rustige bewegingen losmaken en ontspannen.De geest tot rust brengen. Fris en vol met energie in het leven staan. Dat zijn doelen van Zhineng Giqong.

More details

19,63 €

-5%

20,66 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 50,00

More info

DVD

Bij niveau 1 van de Zhineng Qigong vindt de uitwisseling plaats tussen de interne- en externe Qi. We gebruiken de intentie van de geest om de interne Qi te laten gaan en de externe Qi op te nemen. Het zijn prachtige methodes om het lichaam te voelen en om te genieten van het moment.
De Lift Chi up Pour Chi down Methode is de belangrijkste oefening in Zhineng Qigong. Bij deze oefening wordt de energie in het lichaam opnieuw verdeeld. De energiebanen in het lichaam (meridianen) openen zich en de kwaliteit en kwantiteit van de interne Qi wordt verbeterd. De bewegingen van de Lift Chi up Pour Chi down methode zijn zacht, langzaam en eenvoudig en duren ca. 20 minuten.

De Three Centers Merge Methode is een meditatieve oefening. De staande meditatie is een belangrijke oefening om te aarden en te stabiliseren. De Three Centers Merge Methode is een oefening die je ook als overgang tot een volgend niveau kunt beoefenen. In de muziekwereld zou je het met een thema kunnen vergelijken dat altijd terug komt en als overgang dient naar een volgend strofe.

De Squat Methode is lange tijd het best bewaarde geheim in de traditie van Qigong geweest. De Squats pompen de Qi door het hele lichaam. De spieren worden goed van zuurstof voorzien.

Data sheet

Auteur HERING Anne
Rayon Qi Gong - Qi
Editeur ZHIGONG INSTITUUT NEDERLAND
Published 2006
Language Dutch/German

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Qi Gong - Qi