Wondermeridianen - Over de onderstromen in het landschap van ons lichaam Agrandir

Wondermeridianen - Over de onderstromen in het landschap van ons lichaam

9789086660377

MARTENS Guus

Nouveau produit

De auteur maakt de werking van de energie van de wonder-meridianen begrijpelijk en laat u de werking ervan ervaren.
Voor het lezen van dit boek is geen boekenkennis over het lichaam nodig. Het is belangrijker dat men er voeling mee heeft. Een uniek boek.

Plus de détails

Ce produit n'est plus en stock

18,82 €

En savoir plus

Dit boek gaat over een, in de Nederlandse literatuur, tot nu toe ontoegankelijk terrein binnen de Chinese geneeskunde: het bestaan van de acht wondermeridianen - ook wel extrameridianen genoemd. Dit zijn vormen van energie die bij onverwachte en onvoorspelbare situaties in ons leven een rol spelen. Men houdt deze wonderenergie vitaal door uitdagingen op te pakken en zich in moeilijke situaties durven te begeven.

Ieder die zich met alternatieve geneeskunde bezighoudt, zowel behandelaar als behandelde, hoort wel over deze bijzondere meridianen die echter min of meer achter een geheimzinnig waas verborgen blijven.

De auteur maakt de werking van de energie van de wonder-meridianen begrijpelijk en laat u de werking ervan ervaren.
Voor het lezen van dit boek is geen boekenkennis over het lichaam nodig. Het is belangrijker dat men er voeling mee heeft. Een uniek boek.


Nog niet eerder is er in het Nederlands een uitleg over de wondermeridianen/extra meridianen/onparige energiebanen gegeven in deze vorm. De ervaren auteur en acupuncturist legt al verhalend uit, hoe ogenschijnlijk onsamenhangende vage symptomen toch te ordenen zijn in de systematiek van wat hij ervaart als de onderstromen in het landschap van ons lichaam. Daarbij legt hij tevens uit hoe je middels bewegingen/oefeningen het verloop van deze wondermeridianen over de oppervlakte van het lichaam kunt strekken en aldus blokkades kunt opheffen. Ook geeft hij instructies voor massage van de openingspunten van de wondermeridianen. In hetzelfde kader is er een korte uitleg over meditatie, visualisatie en concentratie, die als afsluiting het geheel compleren. Hiet boek is geschikt voor zowel de leek als behandelaars. Gewoonlijk wordt de materie te letterlijk vertaald en is daardoor moeilijk te doorgronden, maar de auteur legt de informatie duidelijk uit vanuit zijn westerse achtergrond. Dit boek vult eerdere publicaties over de wondermeridianen aan vanwege de diepgang van de stof. Bevat bibliografie. Jammer genoeg zijn er geen illustraties van de wondermeridianen opgenomen.
Dr. C.L. Oei-Tan, arts

De auteur:
Guus MARTENS
-nbsp;is praktiserend acupuncturist en schreef eerder 'De Rugrol' en 'Stresspatronen'.-nbsp;Hij vertaalde 'Su Wen' en 'Nan Jing' uit Engelse bronnen.

Feuille de données

Auteur MARTENS Guus
Rayon ACUPUNCTURE TEXTES ANCIENS
Editeur BOEKENPLAN
Publié 2010
Pages 215
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

<br />
<b>Notice</b>:  Trying to get property of non-object in <b>/var/www/clients/client1/web1/web/cache/smarty/compile/89/04/9a/89049a48837ab7bde654b55ecec94c77dde7a8a1.file.productcomments.tpl.php</b> on line <b>189</b><br />


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client1/web1/web/cache/smarty/compile/89/04/9a/89049a48837ab7bde654b55ecec94c77dde7a8a1.file.productcomments.tpl.php on line 193


Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/clients/client1/web1/web/cache/smarty/compile/89/04/9a/89049a48837ab7bde654b55ecec94c77dde7a8a1.file.productcomments.tpl.php on line 196

Donnez votre avis

Suggestions

30 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Acupuncture