Prix réduit! Werkboek Bach-Remedies Agrandir

Werkboek Bach-Remedies

9789060306222

BALL Stephan

Nouveau produit

De Bach-bloesemtherapie -ontwikkeld door de arts, homeopaat, bacterioloog en immunoloog dr. Edward Bach- wordt al honderd jaar over de hele wereld door natuurgeneeskundigen, psychotherapeuten, artsen, tandartsen en dierenartsen toegepast.

Plus de détails

17,83 €

-5%

18,77 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Envois gratuits dès 100€

En savoir plus

De Bach-bloesemtherapie -ontwikkeld door de arts, homeopaat, bacterioloog en immunoloog dr. Edward Bach- wordt al honderd jaar over de hele wereld door natuurgeneeskundigen, psychotherapeuten, artsen, tandartsen en dierenartsen toegepast. Deze therapie wordt vaak voor zelfhulp gebruikt en is daarvoor ook uitermate geschikt. Het enige probleem dat zich daarbij kan voordoen, is het kiezen van de remedie. Bi de behandeling met Bachremedies is het van belang dat er inzicht is in het karakter danwel de gemoedsgesteldheid van de te behandelen persoon en welke van de 38 Bach-karakter- en stemmingsremedies hiermee overeenkomen.

Het werkboek Bach-remedies is in feite een cursus waarin je leert de remedie te selecteren om precies bij de juiste uit te komen die op het, altijd weer unieke, individuele geval past.

Feuille de données

Auteur BALL STEPHAN
Rayon Fleurs de Bach
Editeur DRIEHOEK (DE)
Publié 2005
Pages 158
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

Aromathérapie - Fleurs de Bach