Prix réduit! Boulimie en eetbuien overwinnen - Een gids voor patiënt, gezin en hulpverlener Agrandir

Boulimie en eetbuien overwinnen - Een gids voor patiënt, gezin en hulpverlener

9789020943245

VANDERLINDEN Johan

Nouveau produit

Boulimia nervosa noemen we de onweerstaanbare behoefte aan gewoonlijk zeer calorierijk voedsel. Kenmerkend zijn de periodes van overeten, waarbij men alle controle verliest over het eetgedrag. Boulimie is de laatste jaren aan een dramatische opmars begonnen in de westerse wereld.

Plus de détails

7,52 €

-50%

15,05 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Envois gratuits dès 100€

En savoir plus

Boulimia nervosa noemen we de onweerstaanbare behoefte aan gewoonlijk zeer calorierijk voedsel. Kenmerkend zijn de periodes van overeten, waarbij men alle controle verliest over het eetgedrag. Boulimie is de laatste jaren aan een dramatische opmars begonnen in de westerse wereld. Het is een probleem waar ongeveer 5 vrouwen op 100 mee worden geconfronteerd.

In dit boek gaat psycholoog dr. Johan Vanderlinden dieper in op de uitlokkende factoren en beschrijft hij de levensbedreigende gevolgen. Vervolgens krijgt de lezer een stap-voor-stapzelfhulpprogramma aan-geboden, met als einddoel het stoppen van de eetbuien en het braken, het verbeteren van de onderliggende psychologische problemen en van de levenskwaliteit. Het boek wordt gei'llustreerd met talrijke voorbeelden en vele oefeningen.

Feuille de données

Auteur VANDERLINDEN J.
Editeur LANNOO
Publié 2004
Pages 253
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Articles à 50%