Prix réduit! Cognitieve gedragstherapie - Handleiding voor de praktijk Agrandir

Cognitieve gedragstherapie - Handleiding voor de praktijk

9789055744091

SIMOS Gregoris

Nouveau produit

De cognitieve gedragstherapie rust op een solide theoretische ondergrond en kent een goed gedocumenteerd, gestandaardiseerd therapeutisch proces. Dat neemt niet weg dat er voortdurend nieuwe theoretische inzichten en behandelmethoden ontwikkeld worden. Deze nieuwe ont-wikkelingen op het gebied van de cognitieve gedragstherapie vormen de kern van dit boek. Prominente onderzoekers en thera...

Plus de détails

Ce produit n'est plus en stock

12,03 €

-70%

40,09 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Envois gratuits dès 100€

En savoir plus

De cognitieve gedragstherapie rust op een solide theoretische ondergrond en kent een goed gedocumenteerd, gestandaardiseerd therapeutisch proces. Dat neemt niet weg dat er voortdurend nieuwe theoretische inzichten en behandelmethoden ontwikkeld worden. Deze nieuwe ont-wikkelingen op het gebied van de cognitieve gedragstherapie vormen de kern van dit boek. Prominente onderzoekers en therapeuten beschrijven hun ervaringen met de meest recente door hen ontwikkelde methodes voor het behandelen van psychische stoornissen zoals de behandeling van depressieve stoornis, su'icidaal gedrag en bipolaire stoornis, de behandeling van angststoornissen, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en de toepassing van de therapie bij bepaalde populaties zoals partner-relaties, gezinnen en kinderen. Het boek wordt ingeleid door Aaron T. Beck.

Een uiterst waardevolle uitgave in de reeks cognitieve therapie-uitgaven, bestemd voor therapeuten, onderzoekers en anderen die werkzaam zijn binnen de GGZ.

Feuille de données

Auteur Simos Gregoris
Rayon Psychothérapies
Editeur HB UITGEVERS
Publié 2004
Pages 285
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Articles à 70%