Auriculotherapie Deel II - Behandelstrategieën Agrandir

Auriculotherapie Deel II - Behandelstrategieën

9789074020404

SOMMERS Diane

SOMMERS Dianne

Nouveau produit

In dit naslagwerk worden bijna honderd indicaties en behandelmogelijkheden voor auriculotherapie besproken. De uitwerkingen laten de diverse behandelopties voor diverse vormen van auriculotherapie zien voor zowel oorreflexmassage, acupunctuur, elektro-en lasertherapie. Alle mogelijke puntkeuzes zijn zichtbaar op de afbeeldingen direct naast de theoretische uitwerking van het ziektebeeld.

Plus de détails

Attention: derniers articles en stock!

56,13 €

En savoir plus

In dit naslagwerk worden bijna honderd indicaties en behandelmogelijkheden voor auriculotherapie besproken.De uitwerkingen laten de diverse behandelopties voor diverse vormen van auriculotherapie zien voor zowel oorreflexmassage, acupunctuur, elektro- en lasertherapie.Alle mogelijke puntkeuzes zijn zichtbaar op de afbeeldingen direct naast de theoretische uitwerking van het ziektebeeld.

De behandelstrategieën zijn zowel bruikbaar voor de therapeut die de auriculotherapie als hoofdbehandeling toepast als voor diegene die de oorbehandeling alleen als onderdeel binnen een andere behandelstrategie gebruikt (bijvoorbeeld door enkele oorpunten te selecteren voor bepaalde verblijfsnaaldjes of -korreltjes ter behandeling van een pijnpunt of verzwakte zone).

Het boek geeft tevens een uitgebreide introductie over het werken met auriculotherapie, met daarbij een compacte samenvatting over de wijze waarop de besproken behandelstrategieën best toegepast kunnen worden.Daarnaast zijn meerdere overzichtskaarten te raadplegen, zoals illustraties met hulplijnen om bepaalde punten beter te kunnen lokaliseren, en oorkaarten waarin diverse puntgroepen thematisch zijn weergegeven.

Feuille de données

Auteur SOMMERS Dianne
Rayon Auriculothérapie
Editeur LIBRA - LIBRIS
Publié 2016
Pages 338
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

12 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Auriculothérapie