Auriculotherapie Deel I - Grondslagen voor theorie en praktijk Agrandir

Auriculotherapie Deel I - Grondslagen voor theorie en praktijk

9789074020398

SOMMERS Diane

SOMMERS Dianne

Nouveau produit

In dit basiswerk worden meerdere toepassingen van de auriculotherapie uitgewerkt. Voor een drietal therapieën, de oorreflexmassage, ooracupunctuur en de aanpak met de elektrische puntzoeker worden de theoretische achtergronden en de toepassingen voor de praktijk beschreven. Handzaam voor zowel degene die de oorbehandeling als primaire aanpak gebruikt als voor de therapeut die een toepass...

Plus de détails

Attention: derniers articles en stock!

56,13 €

En savoir plus

In dit basiswerk worden meerdere toepassingen van de auriculotherapie uitgewerkt.Voor een drietal therapieën, de oorreflexmassage, ooracupunctuur en de aanpak met de elektrische puntzoeker worden de theoretische achtergronden en de toepassingen voor de praktijk beschreven. Handzaam voor zowel degene die de oorbehandeling als primaire aanpak gebruikt als voor de therapeut die een toepassing wil met bijvoorbeeld enkel verblijfskorreltjes of -naaldjes op het oor naast een ander type behandeling.

Verder komen in dit boek een aantal belangrijke theoretische kwesties aan de orde. Wat zijn pathologische punten eigenlijk? Hoe vind je deze op het oor en hoe kan je ze behandelen? Wat zijn tonificatie- en sedatiepunten nu precies en hoe werk je ermee in de praktijk? Deze en veel andere vragen komen aan de orde. Om het compleet te maken bevat het boek een basisoverzicht van de punten per regio evenals een beschrijving van veel oorpunten met locatie, aanpak, indicaties en illustraties. Er zijn veel praktische afbeeldingen met hulplijnen waarmee punten gemakkelijker kunnen worden gevonden, evenals thematische overzichtskaarten met punten betreffende een bepaald onderwerp.

Feuille de données

Auteur SOMMERS Dianne
Rayon Auriculothérapie
Editeur LIBRA - LIBRIS
Publié 2016
Pages 314
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

12 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Auriculothérapie