Klassieke medische astrologie - Genezen met de elementen Agrandir

Klassieke medische astrologie - Genezen met de elementen

9789062710355

HOFMAN Oscar

Nouveau produit

In "Klassieke medische astrologie" wordt voor het eerst in onze moderne tijd de schatkist van de eeuwenoude traditionele medische astrologie weer geopend; de astrologische methodieken voor diagnose, prognose en behandeling worden zonder omwegen helder ne praktisch uitgelegd. Medische astrologie kan door elke kundige astroloog worden beoefend, speciale medische kennis is niet nodig. Iede...

Plus de détails

18,82 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Envois gratuits dès 100€

En savoir plus

Door de eeuwen heen is de geneeskunde in Europa altijd vanzelfsprekend zeer nauw verbonden geweest met de astrologie. Een arts die geen horoscopen kon duiden, werd gezien als een blindeman en een kwakzalver die eerder schade zou aanrichten dan dat hij zou kunnen genezen. Maar de medische astrologie werd aan het begin van de 18e eeuw verdrongen door de opkomst van de wetenschappelijke moderne geneeskunde, en als bijgeloof gebrandmerkt.

Nu, aan het begin van de 21e eeuw, keert de traditionele medische astrologie echter terug uit de verbanning en bewijst eens te meer haar grote waarde en effectiviteit. Velen zijn genezen dankzij de diagnose en de behandelingsadviezen die op de horoscoop waren gebaseerd.

In "Klassieke medische astrologie" wordt voor het eerst in onze moderne tijd de schatkist van de eeuwenoude traditionele medische astrologie weer geopend; de astrologische methodieken voor diagnose, prognose en behandeling worden zonder omwegen helder en praktisch uitgelegd.

Medische astrologie kan door elke kundige astroloog worden beoefend, speciale medische kennis is niet nodig. Iedereen die een horoscoop kan duiden, kan genezen!

Feuille de données

Auteur HOFMAN Oscar
Rayon Astrologie
Editeur SYNTHESE
Publié 2007
Pages 157
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Ba Zi - Astrologie