De kracht van het Nu Agrandir

De kracht van het Nu

9789020282306

TOLLE Eckhart

Nouveau produit

Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen. We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf ...

Plus de détails

Ce produit n'est plus en stock

17,88 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Envois gratuits dès 100€

En savoir plus

Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen. We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al "heel" en "volmaakt" zijn. Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan.

Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven. Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als "overgave", "vergeving" en "het onnoembare". Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu.

Feuille de données

Auteur TOLLE Eckhart
Editeur ANKH-HERMES
Publié 2009
Pages 191
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

17 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Méditation bouddhique