Prix réduit! Voedingspiramide - Natuurlijk lekker én gezond Agrandir

Voedingspiramide - Natuurlijk lekker én gezond

9789090254920

WITTEMAN Louise, BAKKER - VAN DAM Mirjam

Nouveau produit

it boek is geschreven voor iedereen die meer uitleg over gezonde voeding wil, die verder kijkt dan de ogenschijnlijk gezonde light-producten...

Plus de détails

17,88 €

-5%

18,82 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Envois gratuits dès 100€

En savoir plus

Dit boek is geschreven voor iedereen die meer uitleg over gezonde voeding wil, die verder kijkt dan de ogenschijnlijk gezonde light-producten, halvarine en producten met het ‘ik kies bewust’ logo. En die wil weten hoe je gezond eet met pure producten zoals roomboter, noten, groente en fruit. Eten volgens de voedingspiramide levert alle ingrediënten voor een echt gezonde voeding. In de piramide is in één oogopslag te zien wat je dagelijks nodig hebt.
Het boek ‘Voedingspiramide’ bestaat uit twee delen. In het eerste deel wordt uitgelegd wat echt gezonde voeding is en hoe je gezond kunt eten. In het tweede deel vind je inspirerende dagmenu’s met recepten voor een heerlijk ontbijt, lekkere lunch en avondmaaltijd.

De voedingspiramide helpt je om elke dag te genieten van lekker en gezond eten!

Auteurs
Louise Witteman en Mirjam Bakker zijn beiden orthomoleculair diëtisten (orthomoleculaire voeding betekent de juiste voeding) en een eigen praktijk. Zij weten uit ervaring dat met een goede voeding betekent voor een gezond en vitaal gevoel.

Feuille de données

Auteur WITTEMAN L., BAKKER M.
Publié 2010
Pages 159
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

Nutrition