Prix réduit! Leven met een borderline persoonlijkheidsstoornis Agrandir

Leven met een borderline persoonlijkheidsstoornis

9789031335633

GIESEN-BLOO Josephine

Nouveau produit

Heb je moeite om het evenwicht in je leven te bewaren? Ben je geneigd de zaken nogal zwart-wit te zien en kun je niet goed tegen stress? Worden je relaties gekenmerkt door een opeenvolging van pieken en dalen? Heb je last van stemmingswisselingen, impulsiviteit en gevoelens van leegte? Dit zijn allemaal klachten die passen bij een borderline persoonlijkheidsstoornis. Mensen met deze stoo...

Plus de détails

16,58 €

-5%

17,45 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Livraison gratuite à partir de 50 €

En savoir plus

Heb je moeite om het evenwicht in je leven te bewaren? Ben je geneigd de zaken nogal zwart-wit te zien en kun je niet goed tegen stress? Worden je relaties gekenmerkt door een opeenvolging van pieken en dalen? Heb je last van stemmingswisselingen, impulsiviteit en gevoelens van leegte? Dit zijn allemaal klachten die passen bij een borderline persoonlijkheidsstoornis. Mensen met deze stoornis ervaren het leven vaak als erg zwaar en het kan jaren duren voordat bij hen de juiste diagnose wordt gesteld.

Met de informatie in dit boek kun je kijken of jouw klachten misschien onder de noemer 'borderline' vallen. De heldere beschrijvingen van verschillende therapieën helpen je vervolgens in je zoektocht naar hulp en een voor jou geschikte behandeling om zo de kwaliteit van je leven te verbeteren. Het resultaat van een therapie hangt sterk van je eigen inzet en motivatie af. De realistische praktijkvoorbeelden in dit boek bereiden je voor op tegenslagen tijdens de behandeling en vormen zo een steun in de rug om de behandeling - ook bij teleurstellingen -voort te zetten.

Dit boek is met name geschreven voor mensen die aan de borderline persoonlijkheidsstoornis lijden. Het is ook een waardevol hulpmiddel voor mensen die op een constructieve manier willen omgaan met iemand in hun (naaste) omgeving met borderline. Door de actuele informatie en de vele voorbeelden uit de praktijk vormt dit boek bovendien een bron van inspiratie voor de hulpverlener.

Feuille de données

Auteur GIESEN-BLOO Josephine
Editeur BOHN, STAFLEU, VAN LOGHUM
Publié 2005
Pages 128
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

Psychologie