De helende kracht van chakra's Agrandir

De helende kracht van chakra's

9789069636788

DALE Cyndi

Nouveau produit

Chakra's - de energiecentra in ieder van ons - vormen de sleutels tot ons vermogen om op spirituele wijze te handelen. Door te werken met spirituele energievelden kunnen we leren blokkades op te heffen en meer in harmonie met onszelf te leven. Chakratherapeute Cyndi Dale introduceert in haar nieuwste boek een revolutionair systeem dat zij energy mapping noemt en waarmee we stap voor stap...

Plus de détails

Attention: derniers articles en stock!

28,25 €

En savoir plus

Chakra's - de energiecentra in ieder van ons - vormen de sleutels tot ons vermogen om op spirituele wijze te handelen. Door te werken met spirituele energievelden kunnen we leren blokkades op te heffen en meer in harmonie met onszelf te leven. Chakratherapeute Cyndi Dale introduceert in haar nieuwste boek een revolutionair systeem dat zij energy mapping noemt en waarmee we stap voor stap de oorzaken van iedere hapering in onze energie kunnen opsporen en aanpakken.

Energieblokkades kunnen zich bijvoorbeeld manifesteren als stress, verwarring, verslaving, gebrek aan zelfvertrouwen, geld- en relatieproblemen, depressies, en chronische pijn of ziekte. Door het toepassen van Cyndi Dale's systeem is een structurele aanpak van problemen voor iedereen mogelijk.

Feuille de données

Auteur DALE Cyndi
Rayon Thérapies énergétiques
Editeur ALTAMIRA BECHT
Publié 2005
Pages 445
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

12 autres produits dans la même catégorie :

  • Frais de port

Thérapies énergétiques