Reduced price! Dwars door alle verbanden - Gezinscoaching voor multi-probleemgezinnen View larger

Dwars door alle verbanden - Gezinscoaching voor multi-probleemgezinnen

9789044118254

VAN LIESHOUT M., MEHLKOPF P., TROISFONTAINE S.

New product

Dwarsverbanden. Iedereen in de hulpverlening kent ze wel: gezinnen waarin van alles mis is, waarin meerdere instanties over de vloer komen - vaak zonder dat van elkaar te weten -, waarin weinig of geen vertrouwen bestaat in de hulpverlening en waar het ondanks ieders inspanningen niet veel beter gaat.

More details

5,99 €

-50%

11,98 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 100,00

More info

Dwarsverbanden. Iedereen in de hulpverlening kent ze wel: gezinnen waarin van alles mis is, waarin meerdere instanties over de vloer komen - vaak zonder dat van elkaar te weten -, waarin weinig of geen vertrouwen bestaat in de hulpverlening en waar het ondanks ieders inspanningen niet veel beter gaat. Zulke gezinnen zijn niet gebaat bij zo veel mogelijk hulpverleners, maar bij samenhang in en coördinatie van de zorg. Dat is de belangrijkste les uit twee jaar experimenteren met gezinscoaching in dertien Limburgse gemeenten.

Dwars door alle verbanden. Voor gezinscoaching bestaan geen kant-en-klaar recepten. Gezinscoaching is maatwerk, vraagt om flexibiliteit en soms een onorthodoxe aanpak. Een gezinscoach kan een gezin alleen echt helpen, als hij niet-vrijblijvend en niet-bureaucratisch te werk gaat, bevoegdheden, gezag én vertrouwen heeft. Maar niet ieder multi-probleemgezin heeft een gezinscoach nodig. Vaak kunnen beperkte interventies de noodzakelijke samenwerking en samenhang tot stand brengen.

Data sheet

Auteur VAN LIESHOUT Maurice, MEHLKOPF Pierre, TROISFONTAINE Sonja
Rayon Family - Attachment
Editeur GARANT
Published 2005
Pages 99
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Products at 50%