Reduced price! KLINISCH ONDERZOEK VAN HET KIND. PEDIATRISCHE SEMEIOLOG View larger

KLINISCH ONDERZOEK VAN HET KIND. PEDIATRISCHE SEMEIOLOG

9789033478079

LAGAE L.

New product

Kindergeneeskunde blijft een uitdagende en vooral boeiende klinische specialiteit. In tegenstelling tot veel ‘orgaanspecialismen’, is het verwerven van een totaalbeeld bij een ziek kind essentieel om tot een correcte diagnose te komen.

More details

14,34 €

-5%

15,09 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 50,00

More info

Kindergeneeskunde blijft een uitdagende en vooral boeiende klinische specialiteit. In tegenstelling tot veel ‘orgaanspecialismen’, is het verwerven van een totaalbeeld bij een ziek kind essentieel om tot een correcte diagnose te komen. De sleutel daarvoor is een grondig en adequaat klinisch onderzoek. In dit boek wordt de student en de geïnteresseerde arts een aantal handvatten aangereikt om het systematisch klinisch onderzoek van het kind onder de knie te krijgen. Het boek weerspiegelt het jarenlange klinisch semeiologisch onderwijs aan de K.U.Leuven en is een bundeling van verschillende hoofdstukken die telkens een belangrijk deelaspect van de pediatrische semeiologie belichten.

Lieven Lagae is hoogleraar kindergeneeskunde-kinderneurologie aan de K.U.Leuven. Hij is de coördinator van het pregraduaat onderwijs in de kindergeneeskunde. Dit boek kwam tot stand in samenwerking met de docentengroep van het vak semeiologie kindergeneeskunde

Data sheet

Auteur LAGAE L.
Editeur ACCO
Published 2010
Pages 118
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Médecine