• -5%
Klinisch onderzoek van het kind
  • Klinisch onderzoek van het kind

Klinisch onderzoek van het kind

16,00 €
15,20 € Économisez 5%
TTC

Kindergeneeskunde blijft een uitdagende en vooral boeiende klinische specialiteit. In tegenstelling tot veel ‘orgaanspecialismen’, is het verwerven van een totaalbeeld bij een ziek kind essentieel om tot een correcte diagnose te komen.

Quantité
Derniers articles en stock

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

Kindergeneeskunde blijft een uitdagende en vooral boeiende klinische specialiteit. In tegenstelling tot veel ‘orgaanspecialismen’, is het verwerven van een totaalbeeld bij een ziek kind essentieel om tot een correcte diagnose te komen. De sleutel daarvoor is een grondig en adequaat klinisch onderzoek. In dit boek wordt de student en de geïnteresseerde arts een aantal handvatten aangereikt om het systematisch klinisch onderzoek van het kind onder de knie te krijgen. Het boek weerspiegelt het jarenlange klinisch semeiologisch onderwijs aan de K.U.Leuven en is een bundeling van verschillende hoofdstukken die telkens een belangrijk deelaspect van de pediatrische semeiologie belichten.

Lieven Lagae is hoogleraar kindergeneeskunde-kinderneurologie aan de K.U.Leuven. Hij is de coördinator van het pregraduaat onderwijs in de kindergeneeskunde. Dit boek kwam tot stand in samenwerking met de docentengroep van het vak semeiologie kindergeneeskunde

9789033478079

Fiche technique

Auteur
LAGAE L.
Editeur
ACCO
Publié
2010
Pages
118
Language
néerlandais

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.