Osteopathie - toepassingen in de ouderenzorg
  • Osteopathie - toepassingen in de ouderenzorg

Osteopathie - toepassingen in de ouderenzorg

€51.62
Tax included

Dit cahier laat u in eerste instantie kennismaken met osteopathie en tracht een beter inzicht te geven in de mogelijkheden die osteopathie te bieden heeft om de levenskwaliteit bij oudere mensen te helpen verhogen.

Quantity
Last items in stock

 

Security policy

 

Delivery policy

 

Return policy

Dit cahier laat u in eerste instantie kennismaken met osteopathie. Wat is osteopathie? Waar vindt het zijn oorsprong? Welke filosofische principes liggen aan de basis? Wat is de osteopatische visie op het lichaam?

Dit wordt dan verder uitgediept naar de praktijk toe. Welke benaderingswijzen hanteert de osteopaat? Hoe onderzoekt en behandelt hij? Wat is het indicatiegebied voor osteopathie?

Uiteindelijk wordt dit vertaald naar het oudere publiek. Waar kan osteopathie soelaas brengen bij ouderen? Bij welke indicaties kan het als begeleidende therapie gebruikt worden? Welke technieken kiezen we? Wat zijn de grenzen van deze therapie?

Dit alles wordt doorspekt met voorbeelden waarmee hulpverleners in de ouderenzorg regelmatig geconfronteerd worden. Dit cahier tracht een beter inzicht te geven in de mogelijkheden die osteopathie te bieden heeft om de levenskwaliteit bij oudere mensen te helpen verhogen.

9789046515426

Data sheet

Auteur
DEBOUVER Danny
Rayon
Osteopathy
Editeur
WOLTERS KLUWER
Published
2008
Pages
105
Language
Dutch

Specific References

New

Comments (0)

No customer reviews for the moment.