Osteopathie - toepassingen in de ouderenzorg
  • Osteopathie - toepassingen in de ouderenzorg

Osteopathie - toepassingen in de ouderenzorg

51,62 €
TTC

Dit cahier laat u in eerste instantie kennismaken met osteopathie en tracht een beter inzicht te geven in de mogelijkheden die osteopathie te bieden heeft om de levenskwaliteit bij oudere mensen te helpen verhogen.

Quantité
Derniers articles en stock

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

Dit cahier laat u in eerste instantie kennismaken met osteopathie. Wat is osteopathie? Waar vindt het zijn oorsprong? Welke filosofische principes liggen aan de basis? Wat is de osteopatische visie op het lichaam?

Dit wordt dan verder uitgediept naar de praktijk toe.Welke benaderingswijzen hanteert de osteopaat? Hoe onderzoekt en behandelt hij? Wat is het indicatiegebied voor osteopathie?

Uiteindelijk wordt dit vertaald naar het oudere publiek. Waar kan osteopathie soelaas brengen bij ouderen? Bij welke indicaties kan het als begeleidende therapie gebruikt worden? Welke technieken kiezen we? Wat zijn de grenzen van deze therapie?

Dit alles wordt doorspekt met voorbeelden waarmee hulpverleners in de ouderenzorg regelmatig geconfronteerd worden. Dit cahier tracht een beter inzicht te geven in de mogelijkheden die osteopathie te bieden heeft om de levenskwaliteit bij oudere mensen te helpen verhogen.

9789046515426

Fiche technique

Auteur
DEBOUVER Danny
Rayon
Ostéopathie
Editeur
WOLTERS KLUWER
Publié
2008
Pages
105
Language
néerlandais

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.