Active filters

Treating depression with hypnosis - Integrating Cognitive-Behavioral a
  • -20%

Treating depression...

Regular price €31.95 Price €25.56

Depression is a debilitating human condition and a common cause of suffering worldwide. This elicits a sense of urgency for mental health professionals to meet this challenge of the treatment of depression. Hypnosis plays a vital role in that treatment and in the efficacy of psychotherapy.

De jurist als mediator
  • -20%

De jurist als mediator

Regular price €21.30 Price €17.04

In de praktijk heeft de jurist vaakde rol van mediator. In dit boekje wordt de rol van de mediator in algemene zin beschreven. Daarna volgen praktische wenken die kunnen dienen als leidraad in praktijksituaties. Mediation wordt op pragmatische wijze uiteengezet. Daarbij worden specifieke problemen aangestipt die advocaten, notarissen en rechters bij bemiddeling tegenkomen.

Bemiddeling als alternatief - Handreiking voor hulp- en dienstverlener
  • -20%

Bemiddeling als...

Regular price €17.50 Price €14.00

Bemiddeling is sterk in opmars in Nederland. In de publiciteit is er veel aandacht voor mediation en bemiddeling. Soms gaat het om een alternatief voor de gang naar de rechter, in andere gevallen gaat het om een alternatief voor meer gebruikelijke vormen van hulp- en dienstverlening of om specifieke vormen van conflictoplossing.

La Cheville - Physiologie, pathologie, thérapeutique et rééducation
  • -20%

La Cheville -...

Regular price €72.00 Price €57.60

Ouvrage de référence auquel médecins, chirurgiens et kinésithérapeutes pourront se référer dans leur pratique quotidienne. Anatomie, biomécanique, pathologies, traitements, tant chirurgical que conservateur et rééducation sont exposés clairement et largement illustrés.

Mindfulness Reminders
  • -20%

Mindfulness Reminders

Regular price €12.50 Price €10.00

"Mindfulness is de kunst om aanwezig te zijn in het hier en nu, de plek waar het leven zich afspeelt. Het hier en nu bestaat uit directe ervaring. De ervaringen van je zintuigen en je lichaam bijvoorbeeld." Rob Brandsma

Chimes of Saturn: Silver (L: 119.4 CM)
  • -20%

Chimes of Saturn:...

Regular price €48.80 Price €39.04

This wind chime is designed and handcrafted for superior musical performance. It is hand-tuned to a universal, pentatonic (five-note) scale and acts in concert with the wind to create random patterns of wonderful sound. Harmonizes beautifully with all the other Encore Collection windchimes.

Dynamique des groupes
  • -20%
  • Out-of-Stock

Dynamique des groupes

Regular price €15.45 Price €12.36

Cet ouvrage s'adresse aux praticiens du groupe, directeurs, cadres, responsables, et leur propose un outil de travail pratique et cohérent qui tient compte des structures de la hiérarchie et des autres composantes organisationnelles.

Coachen met collega's - Praktijkboek individuele consultatie
  • -20%

Coachen met collega's...

Regular price €25.50 Price €20.40

Het vak coaching doet modieus aan maar heeft al een lange geschiedenis. Uit de klassieke wereld zijn ons prachtige coachinggesprekken overgeleverd, onder meer in de dialogen van Plato en in de brieven van Seneca aan Lucilius. De oudste coach ontmoeten we in de Odyssee van Homeros: de godin Pallas Athena die in de gedaante van Mentor ondernemende stervelingen op weg helpt. 'Coachen met co...