Sale! Handboek Managementvaardigheden    3de editie View larger

Handboek Managementvaardigheden 3de editie

9789039520130

QUINN R., FAERMAN S., THOMPSON M., MCGRATH M.

New product

Deze nieuwe editie van het Handboek Managementvaardigheden leert studenten en managers de managementvaardigheden die ze in het bedrijfsleven nodig hebben.

More details

22,59 €

-50%

45,19 €

Add to wishlist

  •  Specialized in alternative medicine since 1980
  •  Discover our bookshop
  •  Packed with care
  •  Free shipping as from € 50,00

More info

Deze nieuwe editie van het Handboek Managementvaardigheden leert studenten en managers de managementvaardigheden die ze in het bedrijfsleven nodig hebben. Gebaseerd op een deugdelijk theoretisch model leidt de tekst de lezer door acht interactieve studiemodules, die steeds een andere leiderschapsrol belichten: mentor, stimulator, controleur, coördinator, bestuurder, producent, bemiddelaar en innovator. Hierbij is er steeds ruime aandacht voor de dagelijkse praktijk van de manager, waarbij toepasbaarheid voorop staat. Een effectief model in vijf stappen (inschatting, leren, analyse, oefening en toepassing) helpt de lezer bij het ontwikkelen van de noodzakelijke managementvaardigheden. Voorbeelden uit de praktijk illustreren alle belangrijke punten en geven inzicht in de acht rollen die de manager in het bedrijfsleven heeft.
Deze nieuwe editie is helemaal aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Zo is er ruime aandacht voor ICT en nieuwe stof over onder andere emotionele intelligentie en kritisch denken, en zijn er tal van nieuwe voorbeelden, cases, checklists en tips.
In het onderwijs is dit boek bij uitstek geschikt om studenten te leren de 24 competenties toe te passen die ze nodig zullen hebben om later als effectieve managers te kunnen optreden. Daarnaast is het boek uitstekend geschikt voor zelfstudie en als uitgebreid naslagwerk.

Data sheet

Auteur QUINN Robert E., FAERMAN Sue R., THOMPSON Michael P., MCGRATH Michael R.
Rayon Management, coaching
Editeur Academic Service
Published 2006
Pages 444
Language Dutch

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Write a review

30 other products in the same category:

Products at 50%