• Promo !
  • -50%
Handboek Managementvaardigheden    3de editie
  • Handboek Managementvaardigheden    3de editie

Handboek Managementvaardigheden 3de editie

47,90 €
23,95 € Économisez 50%
TTC

Deze nieuwe editie van het Handboek Managementvaardigheden leert studenten en managers de managementvaardigheden die ze in het bedrijfsleven nodig hebben.

Quantité
Derniers articles en stock

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

Deze nieuwe editie van het Handboek Managementvaardigheden leert studenten en managers de managementvaardigheden die ze in het bedrijfsleven nodig hebben. Gebaseerd op een deugdelijk theoretisch model leidt de tekst de lezer door acht interactieve studiemodules, die steeds een andere leiderschapsrol belichten: mentor, stimulator, controleur, coördinator, bestuurder, producent, bemiddelaar en innovator. Hierbij is er steeds ruime aandacht voor de dagelijkse praktijk van de manager, waarbij toepasbaarheid voorop staat. Een effectief model in vijf stappen (inschatting, leren, analyse, oefening en toepassing) helpt de lezer bij het ontwikkelen van de noodzakelijke managementvaardigheden. Voorbeelden uit de praktijk illustreren alle belangrijke punten en geven inzicht in de acht rollen die de manager in het bedrijfsleven heeft.
Deze nieuwe editie is helemaal aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Zo is er ruime aandacht voor ICT en nieuwe stof over onder andere emotionele intelligentie en kritisch denken, en zijn er tal van nieuwe voorbeelden, cases, checklists en tips.
In het onderwijs is dit boek bij uitstek geschikt om studenten te leren de 24 competenties toe te passen die ze nodig zullen hebben om later als effectieve managers te kunnen optreden. Daarnaast is het boek uitstekend geschikt voor zelfstudie en als uitgebreid naslagwerk.

9789039520130

Fiche technique

Auteur
QUINN Robert E., FAERMAN Sue R., THOMPSON Michael P., MCGRATH Michael R.
Rayon
Management, coaching
Editeur
Academic Service
Publié
2006
Pages
444
Language
néerlandais

Références spécifiques

EAN-13
9789039520130
Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.