Promotion! Handboek Managementvaardigheden    3de editie Agrandir

Handboek Managementvaardigheden 3de editie

9789039520130

QUINN R., FAERMAN S., THOMPSON M., MCGRATH M.

Nouveau produit

Deze nieuwe editie van het Handboek Managementvaardigheden leert studenten en managers de managementvaardigheden die ze in het bedrijfsleven nodig hebben.

Plus de détails

22,59 €

-50%

45,19 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Livraison gratuite à partir de 50 €

En savoir plus

Deze nieuwe editie van het Handboek Managementvaardigheden leert studenten en managers de managementvaardigheden die ze in het bedrijfsleven nodig hebben. Gebaseerd op een deugdelijk theoretisch model leidt de tekst de lezer door acht interactieve studiemodules, die steeds een andere leiderschapsrol belichten: mentor, stimulator, controleur, coördinator, bestuurder, producent, bemiddelaar en innovator. Hierbij is er steeds ruime aandacht voor de dagelijkse praktijk van de manager, waarbij toepasbaarheid voorop staat. Een effectief model in vijf stappen (inschatting, leren, analyse, oefening en toepassing) helpt de lezer bij het ontwikkelen van de noodzakelijke managementvaardigheden. Voorbeelden uit de praktijk illustreren alle belangrijke punten en geven inzicht in de acht rollen die de manager in het bedrijfsleven heeft.
Deze nieuwe editie is helemaal aangepast aan de laatste ontwikkelingen en inzichten. Zo is er ruime aandacht voor ICT en nieuwe stof over onder andere emotionele intelligentie en kritisch denken, en zijn er tal van nieuwe voorbeelden, cases, checklists en tips.
In het onderwijs is dit boek bij uitstek geschikt om studenten te leren de 24 competenties toe te passen die ze nodig zullen hebben om later als effectieve managers te kunnen optreden. Daarnaast is het boek uitstekend geschikt voor zelfstudie en als uitgebreid naslagwerk.

Feuille de données

Auteur QUINN Robert E., FAERMAN Sue R., THOMPSON Michael P., MCGRATH Michael R.
Rayon Management, coaching
Editeur Academic Service
Publié 2006
Pages 444
Language néerlandais

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

Articles à 50%