De dynamiek van coaching
  • De dynamiek van coaching

De dynamiek van coaching

24,50 €
TTC

In De dynamiek van coaching gaat Willem Verhoeven in op zes grootheden die in het coachproces een belangrijke rol spelen: verantwoordelijkheid, bewustzijn, visie, realiteitstoetsing, opties en acties.

Quantité
Derniers articles en stock

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

In De dynamiek van coaching gaat Willem Verhoeven in op zes grootheden die in het coachproces een belangrijke rol spelen: verantwoordelijkheid, bewustzijn, visie, realiteitstoetsing, opties en acties. Het boek gaat over de dynamiek die in het coachproces tussen deze zes variabelen ontstaat. De resultante van deze dynamiek is prestatieverbetering en meer zelfsturing.

Verantwoordelijkheid is de kern van de dynamiek van coaching. Willem Verhoeven geeft tien concrete adviezen waarmee managers het nemen van verantwoordelijkheid door medewerkers kunnen bevorderen. In De dynamiek van coaching gaat het erom de creativiteit van medewerkers aan te boren voor het overbruggen van de kloof tussen wat is en wat zal zijn.

Willem Verhoeven stelt dat de essentie van coaching is dat je probeert iemands potenties ten volle aan te boren. Dat gebeurt niet wanneer je probeert iemand anders na te doen. Hij stelt dan ook dat alle voorbeelden en notities in dit boek alleen van waarde zijn wanneer ze je helpen je eigen stijl als coach te ontwikkelen. Het boek is geschreven voor managers die actief zijn om coaching als persoonlijke managementstijl te ontwikkelen.

9789024416592

Fiche technique

Auteur
VERHOEVEN Willem
Editeur
Cb
Publié
2003
Pages
192
Language
néerlandais

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.