• -5%
  • Editions
    Satas
Elekto-acupunctuur bij musculoskeletale pijn achtergrond en praktische tips
  • Elekto-acupunctuur bij musculoskeletale pijn achtergrond en praktische tips

Elektro-Acupunctuur bij musculoskeletale pijn - Achtergrond en tips

15,00 €
14,25 € Économisez 5%
TTC

Dit boek is bedoeld als handig naslagwerk voor acupuncturisten die elekto-acupunctuur wensen te gebruiken bij de behandeling van musculoskeletale pijn.

Quantité

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

Over het boek:

Dit boek is bedoeld als handig naslagwerk voor acupuncturisten die elekto-acupunctuur wensen te gebruiken bij de behandeling van musculoskeletale pijn.

Zonder al te veel in detail te treden, geeft het inzicht in het fenomeen "pijn", het zenuwstelsel en hoe wij als mens pijn ervaren.

Ten slotte wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden en met behulp van een duidelijk stappenplan uitgelegd hoe en waar elekto-acupunctuur een meerwaarde kan bieden bij de behandeling van musculoskeletale pijn. 

Over de auteur:

Annemie Mertens is in 1996 afgestudeerd aan de Universiteit Antwerpen als arts, gespecialiseerd in de inwendige geneeskunde.  Ze behaalde een postgraduaat acupunctuur in 2018 met grote onderscheiding. Sindsdien is ze werkzaam als acupunctirist in Hemiksem en Mortsel en doceert ze bij het Opleidinginstituut voor Traditionele Chinese Geneeswijzen (OTCG) aan de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. 

9782872932351

Fiche technique

Auteur
MERTENS Annemie
Rayon
Acupuncture
Editeur
SATAS
Publié
10/2021
Pages
86
Language
néerlandais
Dimensions
14.8 X 21 X 0.5 cm
Poids
0.180

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.