• -20%
  • Editions
    Satas
De Tappingtoolbox
  • De Tappingtoolbox

De Tappingtoolbox

19,90 €
15,92 € Économisez 20%
TTC

De Tappingtoolbox is de perfecte inleiding voor iedereen die meer wil leren over de filosofie van en het onderzoek naar tapping, alsook hoe je deze eenvoudige, maar krachtige techniek kan toepassen om de meest moeilijke problemen mee op te lossen

Quantité

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

Tapping is een mind-bodytechniek, geworteld in de energetische psychologie, die gebruikt wordt om een waaier aan psychologische, interpersoonlijke en fysieke gezondheidsproblemen mee te behandelen, van chronische pijn en traumatische stress tot atletische prestaties en verslavingen.

De Tappingtoolbox is de perfecte inleiding voor iedereen die meer wil leren over de filosofie vna en het onderzoek naar tapping, alsook hoe je deze eenvoudige, maar krachtige techniek kan toepassen om de meest moeilijke problemen mee op te lossen:

-        stapsgewijze tappingprotocollen met een illustratieve weergave, waarin elke stap uitgelegd wordt.

-        tappingsequenties, gebruik makend van EFT, TFT en MLT.
-        praktische oefeningen om samen met tapping te gebruiken.
-        strategieën om behandelingsbarrières te overwinnen, waaronder stabilisatie, continu kloppen en layering.
-        gedetailleerde casusvoorbeelden voor de behandeling van verschillende diagnoses, waaronder PTSS, depressie, angststoornissen en chronische pijn.
-        en meer!

 

Fred Gallo, PhD, klinisch psycholoog, ontwikkelde een aantal vernieuwende methoden zoals de Energy Diagnostic and treatment Methods, Energy Consciousness Therapy en de Identity Method. Hij geeft en leidt een klinische groepspraktijk gespecialiseerd in de behandeling van trauma/ PTSS, chronische pijn, depressie en angststoornissen. Hij is lid van de American Psychological Association, de Pennsylvania Psychological Association en de Association for Comprehensive Energy Psychology (ACEP), was gedurende zes jaar lid van het ACEP-Bestuur en was er voorzitter van in 2015-2016.

9782872932719

Fiche technique

Rayon
EFT
Auteur
Fred P. GALLO
Editeur
SATAS - LE GERME
Publié
09/2023
Pages
216
Language
néerlandais
Dimensions
148 X 210 X 10 mm
Poids
0.300

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.