Editions Satas Prix réduit! RUYSSCHAERT Nicole Klinische Hypnose - Exploratie en inspiratie Agrandir

RUYSSCHAERT Nicole Klinische Hypnose - Exploratie en inspiratie

9782872932580

RUYSSCHAERT Nicole MD

Nouveau produit

In dit boek ontdek je de “state of the art” van klinische hypnose in therapie. 

Plus de détails

28,68 €

-5%

30,19 €

  •  Spécialiste en médecine alternative depuis 1980
  •  Découvrez notre magasin
  •  Colis emballés avec soins
  •  Livraison gratuite à partir de 50 €

En savoir plus

In dit boek ontdek je de “state of the art” van klinische hypnose in therapie. Hypnose kan in diverse psychotherapievormen geïntegreerd worden en verhoogt het effect van talrijke medische behandelingen. Je vindt hier een leidraad bij de exploratie van hypnose, waarbij je stap voor stap begeleid wordt in je leerproces. Je maakt kennis met diverse inductie- en verdiepingsmethoden, werken met metaforen en beelden, utilisatie en oplossingsgericht werken in hypnose. 

 De diverse vaardigheden bieden je de basisingrediënten, waarmee je hypnose op een creatieve manier kan integreren in je werk. Langs de weg van methoden en technieken ontpop je jezelf tot een hypnose deskundige die niet alleen hypnose toepast maar ook de hypnotische methodiek integreert in zijn/haar therapeutische identiteit. 

 Zowel opleiders als cursisten vinden in dit boek een ruime schat aan achtergrondinformatie om hun therapeutische vaardigheden te ontwikkelen.

 Dr. Nicole Ruysschaert is arts, psychiater-psychotherapeute met opleiding in cognitieve gedragstherapie (CGT), hypnose, EMDR, psycho-traumatologie en oplossingsgerichte therapiemethoden. Ze was jarenlang werkzaam in centra geestelijke gezondheidszorg en heeft sinds 35 jaar een private praktijk in Antwerpen.In 2019 kreeg ze de Shirley Schneck Award van de Amerikaanse ‘“Society for Clinical and Experimental Hypnosis’” (SCEH) als erkenning voor haar belangrijke bijdrage bij de ontwikkeling van medische hypnose.

 

Feuille de données

Auteur RUYSSCHAERT Nicole MD
Rayon Hypnose
Editeur SATAS - LE GERME
Publié 04.01.2023
Pages 288
Language néerlandais
Dimensions 170 x 240 x 19 mm
Titre original Klinische Hypnose - Exploratie en inspiratie
Poids 0.452 Kg

Avis

Aucun avis client disponible pour l'instant.

Donnez votre avis

Donnez votre avis

30 autres produits dans la même catégorie :

Hypnose