• -20%
Coachen met collega's - Praktijkboek individuele consultatie
  • Coachen met collega's - Praktijkboek individuele consultatie

Coachen met collega's - Praktijkboek individuele consultatie

25,50 €
20,40 € Économisez 20%
TTC

Het vak coaching doet modieus aan maar heeft al een lange geschiedenis. Uit de klassieke wereld zijn ons prachtige coachinggesprekken overgeleverd, onder meer in de dialogen van Plato en in de brieven van Seneca aan Lucilius. De oudste coach ontmoeten we in de Odyssee van Homeros: de godin Pallas Athena die in de gedaante van Mentor ondernemende stervelingen op weg helpt. 'Coachen met co...

Quantité
Derniers articles en stock

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

Coachen met collega's is geschreven vanuit de gedachte dat professioneel werken tegenwoordig steeds meer 'permanent leren' en 'persoonlijke ontwikkeling' vraagt, en dat coachen door collega's daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

Het vak coaching doet modieus aan maar heeft al een lange geschiedenis. Uit de klassieke wereld zijn ons prachtige coachinggesprekken overgeleverd, onder meer in de dialogen van Plato en in de brieven van Seneca aan Lucilius. De oudste coach ontmoeten we in de Odyssee van Homeros: de godin Pallas Athena die in de gedaante van Mentor ondernemende stervelingen op weg helpt. 'Coachen met collega's' wil eenzelfde inspiratie scheppen in het hart van de professionele werkplek.

Erik de Haan en Yvonne Burger vragen van hun lezers de durf om samen met collega's
- een coachingrelatie op te bouwen en zo sterk te maken dat gezegd kan worden waar het werkelijk om gaat;
- aandacht te schenken aan de verbinding tussen werkvragen en persoon van de coachee; -radicaal verschillende werkvormen te overwegen en hun bijdrage af te stemmen op coachee, vraag en context;
- de grenzen van hun effectiviteit als coach te onderzoeken en te bespreken.

Zo is 'Coachen met collega's' een boek voor alle professionals die hun collega's in individuele gesprekken op weg willen helpen en willen zorgen dat zij beter zorgen voor zichzelf.

9789023239963

Fiche technique

Auteur
DE HAAN Erik, BURGER Yvonne
Rayon
Management, coaching
Editeur
KONINKLIJKE VAN GORCUM
Publié
2004
Pages
158
Language
néerlandais

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.