• -5%
  • Editions
    Satas
CYRIAX III
  • CYRIAX III

CYRIAX III - Orthopedische geneeskunde in theorie en praktijk

20,00 €
19,00 € Économisez 5%
TTC

Orthopedische Geneeskunde Cyriax biedt een basiswaarde aan die zijn actualiteit nooit zal verliezen, hoe hoog men ook klimt op de holistische ladder. Wij hopen U dan ook op een veilige manier te kunnen begeleiden op uw Cyriaxpad.

Quantité

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

"Orthopedische Geneeskunde Cyriax" is door de jaren heen een vast begrip geworden in de medische wereld. Vandaag klinkt "Cyriax" wellicht zeer bekend, maar, kunnen we daaruit ook afleiden dat de inhoud achter deze naam evenzeer gekend is? Wanneer men geconfronteerd wordt met weke delenletsels van het bewegingsapparaat en men op een adequate manier een diagnose wil bereiken en een behandeling wil instellen, dan is een gedetailleerde kennis van de Cyriaxmethode een absolute basisvereiste. Men kan zelfs stellen dat, binnen de grote waaier van huidige onderzoeks- en behandelsystemen, het moeilijk is om een globale aanpak na te streven zonder daarbij te beschikken over een degelijk inzicht in het locaal (dis)functioneren van het locomotorisch stelsel. Het is de bedoeling van de auteurs om U, via deze drie boeken, een beter inzicht te geven in de diagnostische en therapeutische procedures zoals voorgesteld door Dr. Cyriax. Dit wordt op een zeer logische manier naar voor gebracht met vnl. veel aandacht voor nieuwe praktische details. Kortom: welke vragen worden er gesteld in de anamnese, wat kan men afleiden uit de antwoorden, hoe voert men op een efficiënte manier een klinisch onderzoek uit, welke palpatie- en tenslotte welke behandeltechnieken kunnen we toepassen? Helaas wordt "Cyriax" al te vaak en te oppervlakkig gekoppeld aan diepe dwarse frictie en lange hefboomtechnieken terwijl de diepere waarde zich vooral afspeelt op een doorgedreven differentiaaldiagnostisch vlak.

Orthopedische Geneeskunde Cyriax biedt een basiswaarde aan die zijn actualiteit nooit zal verliezen, hoe hoog men ook klimt op de holistische ladder. Wij hopen U dan ook op een veilige manier te kunnen begeleiden op uw Cyriaxpad.

9782872930517

Fiche technique

Auteur
CLAEYS Jan
Rayon
Ostéopathie
Editeur
SATAS
Publié
1990
Pages
350
Language
néerlandais

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.