• -5%
  • Editions
    Satas
De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde   3de uitgave + studiegids
  • De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde   3de uitgave + studiegids

De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde 3de uitgave met studiegids

105,00 €
99,75 € Économisez 5%
TTC

GELEVERD SAMEN MET Studiegids voor de derde uitgave van De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde (ISBN 9782872931811)

Quantité

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

GELEVERD SAMEN MET Studiegids voor de derde uitgave van De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde (ISBN 9782872931811)

3e uitgave

Een Complete Basishandleiding voor Acupuncturisten en Fytotherapeuten

De laatste uitgave van dit heel populaire boek blijft de westerse lezers een duidelijke verklaring van de theorie en praktijk van de Chinese geneeskunde verschaffen.

De 3e uitgave van De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde is rijk geïllustreerd en werd volledig vernieuwd.Ze werd nauwkeurig voorbereid om deze complexe materie, die voortvloeit uit de eerste behandelingsprincipes van een brede waaier van ziektecondities, op een unieke en sytematische manier voor te stellen. Deze 3e uitgave van de onmisbare boek werd opnieuw ontworpen om een meer vatbaar, modern gevoel aan de inhoud te geven teneinde de leerervaring van de lezer te versterken.


Bijkomende kenmerken:

- Gebaseerd op een unieke en onschatbare combinatie van uitgebreide klinische ervaring, moderne Chinese geneeskundige tekstboeken en klassieke bronnen, voor De Klassieker van de interne geneeskunde van de gele keizer (Nei Jing) en de Klassieker van de moeilijkheden (Nan Jing).

- Rijkelijk geïllustreerd met meer dan 750 figuren en meer dan 1000 tabellen en kaders, opgesteld om de kernbegrippen te benadrukken.

- Met Pinyinequivalenten en Chinese karakters om onmiddellijk te verduidelijken welke oorspronkelijke term vertaald werd.

- Leerpunten en zelftoets op het einde van elk hoofdstuk benadrukken de essentiële informatie.

- Casussen passen de theorie op diagnostiek en behandeling toe en brengen het onderwerp tot leven in een realistische context.

- Een uitgebreid Glossarium verklaart nieuwe termen en hun oorsprong van vertaling.

- Bijkomende Appendices met Voorschriften, Bibliografie en Chinese chronologie.

De 3e uitgave van De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde van Maciocia biedt een unieke combinatie van rigoureus leermateriaal samen met een weelde aan klinische ervaring en zal ideaal zijn voor alle studenten van Chinese geneeskunde, acupunctuur en Chinese fytotherapie evenals voor alle beoefenaars die hun kennis willen opfrissen en / of up-to-date willen blijven met veranderingen in het domein.


De studiegids :

De originele versie van dit meesterwerk van Giovanni Maciocia in het Engels bestaat uit twee delen: het boek zelf ("The Foundations of Chinese Medicine") en een CD-rom met vragen en antwoorden om de studenten toe te laten de vordering van hun kennis te controleren.

Na een peiling onder de mensen die de Nederlandse versie reeds kochten ("De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde tweede uitqave"), bleek dat de meerderheid de voorkeur geeft aan een kennisevaluatie onder de vorm van een studieboekje.

De 3de uitgave van De Grondslagen van de Chinese Geneeskunde is volledig uitgeput, maar de Studiegids is nu apart verkrijgbaar.



De auteur :
Giovanni MACIOCIA,
C.Ac. (Nanjing), is een van de beste en meeste gerespecteerde auteurs en docenten in het Westen. Hij is Visiting Associate Professor aan de Universiteit van Traditionele Chinese Geneeskunde van Nanjing en heeft vele jaren van ervaring in onderwijs en praktijk. Giovanni werd eerst in GB en dan in opgeleid, leerde Chinees om in staat te zijn om originele Chinese teksten te bestuderen en was een van de eerste practici en auteurs die de Chinese geneeskunde op een duielijke en toegankelijke manier voor een wersters studentenpubliek introduceerde.

9782872931682

Fiche technique

Auteur
MACIOCIA Giovanni
Rayon
MTC
Editeur
SATAS
Publié
2016
Pages
1205
Language
néerlandais

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.

Vous aimerez aussi