Onderzoek en behandeling van lage rugklachten
  • Onderzoek en behandeling van lage rugklachten

Onderzoek en behandeling van lage rugklachten

35,25 €
TTC

Bij elke casus worden onderzoek, diagnostiek en behandeling beschreven, inclusief praktische oefenprogramma's in de bijlagen. De inhoud van het boek is gebaseerd op actueel wetenschappelijk onderzoek, waarbij rekening wordt gehouden met de huidige nationale en internationale richtlijnen met betrekking tot aspecifieke lage rugklachten.

Quantité
Derniers articles en stock

 

Politique de sécurité

 

Politique de livraison

 

Conditions de retour

Omdat het fenomeen "lage rugpijn" een enorme impact heeft op zowel mens als maatschappij wordt er wereldwijd veel onderzoek naar gedaan. In hoog tempo volgen wetenschappelijke publicaties elkaar op en zo wordt het verhaal achter het raadsel "lage rugpijn" langzaam maar zeker duidelijk. In dit praktijkgerichte boek wordt de huidige stand van zaken beschreven aan de hand van concrete patiënten casuïstiek.

Bij elke casus worden onderzoek, diagnostiek en behandeling beschreven, inclusief praktische oefenprogramma's in de bijlagen. De inhoud van het boek is gebaseerd op actueel wetenschappelijk onderzoek, waarbij rekening wordt gehouden met de huidige nationale en internationale richtlijnen met betrekking tot aspecifieke lage rugklachten. De relevante achtergrondgegevens van iedere patiënt worden vermeld en de tekst is rijk geïllustreerd met educatieve tekeningen en foto's.

9789031342457

Fiche technique

Rayon
Ostéopathie
Auteur
VAN NUGTEREN K., WINKEL D.
Editeur
BOHN, STAFLEU, VAN LOGHUM
Publié
2006
Pages
177
Language
néerlandais

Références spécifiques

Neuf

Commentaires (0)

Aucun avis n'a été publié pour le moment.